JUNG contactdozen met USB


Het assortiment van JUNG is uitgebreid met contactdozen met beschermingscontact én met geintergreerde USB-aansluiting(en).

JUNG Quick Charge

De variant met JUNG Quick Charge is voorzien van één USB A of één USB C aansluiting. De Quick Charge functie zorgt ervoor dat je apparaten sneller opladen dan gebruikelijk en heeft een laadvermogen van 18W. Afhankelijk van het aangesloten mobiele eindapparaat wordt het spanningsniveau met JUNG Quick Charge tot 9 V verhoogd.

De volgende standaarden worden ondersteund door JUNG Quick Charge: Apple 2.4 A –Samsung Adaptive Fast Charging – Qualcomm Quick Charge 3.0 – USB Battery Charging – USB Power Delivery. Dit betekent bijvoorbeeld dat je iPhone 11 in slechts 105 minuten helemaal is opgeladen. 

Contactdoos met beschermingscontact en USB type A én type C

Naast de variant JUNG Quick Charge biedt Jung ook de variant met naast de contactdoos ook één USB type A lader én een USB type C lader inclusief geïntergreerde verhoogde aanrakingsveiligheid.
Wanneer er meerdere apparaten aangesloten zijn zal de laadstroom van 3A gelijkmatig verdeeld worden met 1,5A per poort. 


Veiligheid voorop

Beide contactdozen zijn uitgebreid met een veiligheidsmechanisme die de USB-aansluitingen automatisch uitschakelt wanneer zij meer dan 3,2 A laadstroom afnemen. 
De contactdoos met beschermingscontact en USB heeft een uniforme uitstraling met vlak design De centraalplaat van de USB-contactdoos steekt namelijk niet buiten het afdekraam uit. 
Daarnaast is de afdekking verkrijgbaar in de A en LS range waardoor de contactdozen in elk interieur passend gemaakt kunnen worden!. 

Geïnteresseerd in deze contacdozen? Neem contact met ons op!

< terug
^

artikelen geselecteerd